První sezóna

Je pokřtěno a před členy kapely jsou velké výzvy a to nejen hudební. Rok 2023 je nadstandartně náročný a to hned u několika členů. Dva členové studují na VŠ a jeden má končit, dva členové staví rodinné domy a tak ubývá prostoru pro vystupování. Aby jsme byly aktivní aspoň nějak,vysíláme postupně do světa videoklipy „Dcera nenávisti“, který pro nás vyrobil kamarád Michal v 3D animaci a výsledek byl, je a bude úžasný, posuďte na https://www.youtube.com/watch?v=-gXpEroxVRA  Další klip jsme natočili v naší zkušebně opět s Michalem na song „Jsem a jsou“ https://www.youtube.com/watch?v=evI0o4YlL54. Poslední videoklip sestřihal Michal z videí přímo ze křtu na titulní skladbu CD „Křižovatky“ https://www.youtube.com/watch?v=rCsTVAI4GTQ

Následovalo období kdy se řešili soukromé projekty a výstavby domů  tak jsme se soustředili na akci LIGHT FEST 26.8. v Židlochovicích na Robertově vile. S tímhle nápadem přišel Dejv a místo se nám moc zamlouvalo nejen polohou, ale i atmosférou. Funguje tu totiž mnoho let ZUŠka, kde se mimo jiné učili na své nástroje Onda, Tom i Dejv.

Bohužel na den akce byla na večer předpovězena bouřka, a tak nejspíš nedorazil větší počet návštěvníků. Na začátku akce vše vypadalo na slunečný pohodový den a tak po úvodním slově začal Zbyněk Dovrtěl se svým vystoupením. Bylo vidět, že má zde fanouškovskou základnu a tak byl odměněn mohutným aplauzem. Také Satao zde měli své fanoušky a běhemvystoupení i po něm byly odměněni potleskem. Den se přesunul k večeru a tak naše vystoupení bylo podpořeno i světelnými efekty. Po každém songu jsme dostali spousty energické podpory od diváků, ale předpověď vyšla, a tak místo pokračování k závěrečným písním, jsme museli rychle balit. Jak to tak bývá, druhý den bylo opět krásně a počítaly škody na aparatuře a uklízely následky bouŕky.

Začátkem záři se nám ozvala kapela Meadow street jestli bychom si s nimi nezahrály 21.9.2023 na legendární Melodce. Bohužel dva dny před koncertem odpadla Martina, což znamenalo naučit se všechny pěvecké party sám. Poslední podzimní sezóna na „staré“ Melodce a my jsme měli tu čest si zahrát na tak výjimečném místě, co dodat? Čtvrtek 21.9.2023 se do našich srdcí nesmazatelně zapsal a vyjádřit slovy ten pocit hrát na Melodce je nad naše síly. Snad jen, že zvuk, rytmus a harmonie si nacházeli cestu do nitra posluchačů a za každým našim songem jsme byly odměněni hlasitým potleskem.a neskutečnou energií.

Ze spousty důvodů (termíny, nemoci, škola), to byla tohohle roku poslední akce.